mėsa ir mėsos perdirbimo produktai (iš jų 18,8 % jautienos širdies, 14,7 % vištienos ir kt.)
83 %
vėžiagyviai (nuluptos krevetės 12 %), žuvys ir žuvų perdirbimo produktai (10 % lašišos griežinėlių), mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos aliejus, agurklių aliejus), įvairūs cukrūs, augaliniai produktai (spanguolės 0,05 %, medetkų miltai (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknis, zefyro šaknis, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %)
Actigen® (prebiotikų manano-oligosacharidų šaltinis)
0,01 %
beta 1,3/1,6 gliukanai
0,01 %
žali baltymai
11 %
žali riebalai
5,5 %
žali pelenai
1,5 %
žalia ląsteliena
0,3 %
drėgnis
80 %
kalcis
0,2 %
fosforas
0,18 %
magnis
0,016 %
Omega-3 riebalų rūgštys
1,4 g/kg
Omega-6 riebalų rūgštys
4,9 g/kg
vitaminas D3 (3a671)
150 TV
vitaminas C (3a300)
40 mg
vitaminas E (3a700)
100 mg
kalcio-D-pantotenatas (3а841)
2,1 mg
vitaminas B1 (3а821)
1,79 mg
folio rūgštis (3а316)
0,49 mg
vitaminas B6 (3a831)
0,28 mg
biotinas (3a880)
0,04 mg
taurinas (3a370)
506,02 mg
Dl-metioninas (3с301)
600 mg
cinkas (3b604)
2,1 mg
manganas (3b503)
1,56 mg
jodas (3b201)
0,32 mg
selenas (3b801)
0,1 μg