kukurūzai
paukštiena (vištienos 20% ir kalakutienos miltai)
30%
celiuliozė, sojų miltai, hidrolizuoti baltymai, kukurūzų glitimo miltai, džiovintas runkelių minkštimas, žirnių sėlenų rupiniai, gyvuliniai riebalai, džiovintas kiaušinis, linų sėmenys, augalinis aliejus, alaus ryžiai, L-karnitinas, L-lizino hidrochloridas, taurinas, L-triptofanas, vitaminai, mikroelementai, hidrolizuota kremzlė (chondroitino šaltinis, hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis) ir beta-karotinas
natūralūs antioksidantai - tokoferolių mišinys
angliavandeniai (NFE)
43.2 % - 46.96 %
baltymai
21.9 % - 23.8 %
riebalai
9.2 % - 10 %
ląsteliena (žalioji)
12.7 % - 13.8 %
kalcis
0.75 % - 0.82 %
magnis
0.11 % - 0.12 %
Omega-3 riebalų rūgštys
0.38 % - 0.41 %
Omega-6 riebalų rūgštys
2.25 % - 2.45 %
fosforas
0.63 % - 0.68 %
kalis
0.73 % - 0.79 %
beta-karotenas
1.5 - 1.63 mg/kg
L-karnitinas
325 - 353.26 mg/kg
natris
0.23 - 0.25 %
vitaminas A
6800 - 7391.3 IU/kg
vitaminas C
70 - 76 mg/kg
vitaminas D
705 - 766.3 IU/kg
vitaminas E
600 - 652 mg/kg