žuvų taukai
8,57 %
vaisių sulčių milteliai
8, 57 %
D-manozė
8. 57 %
gliukozaminas
2,85 %
fruktooligosacharidai (FOS)
2,28 %
lespedeza lapų milteliai
1,4 %
orthosiphon lapų milteliai
1,4 %
krilių aliejus
1 %
inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys
0,57 %
grifonijos sėklų milteliai
0,28 %
mira - oleorezinas
0,14 %
rafinuotas saulėgrąžų aliejus, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (paukštienos kilmės), inaktyvuotos mielės (alaus mielės), augaliniai aliejai ir riebalai (hidrintas palmių aliejus), augaliniai aliejai ir riebalai (rapsų aliejus), maltodekstrinas
žali baltymai
15,49 %
žalios ląstelienos
1,28 %
žalieji riebalai
43,47 %
žali pelenai
0,4 %
3a700 vitaminas E
7 142,8 mg/kg
2b163-ex ciberžolės ekstraktas
4 285,7 mg/kg
bosvelijos ekstraktas
2 857,1 mg/kg
rozmarino ekstraktas
1 885,6 mg/kg
2b09211 glicerilo tributiratas
3 000 mg/kg
kvapiųjų medžiagų mišinys, E460 mikrokristalinė celiuliozė, E551b koloidinis silicio dioksidas, 1c322i lecitinai, 1k202 kalio sorbatas, 1a330 citrinų rūgštis, 1b306(ii) iš augalinių aliejų išgauti tokoferoliai