mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (įskaitant šviežią antį 4%)
47%
augalinės kilmės produktai (įskaitant Yucca schidigera ekstraktą 0,2%), daržovės (žirniai), aliejai ir riebalai (įskaitant lašišų aliejų 0,5%)
mielės
1,5%
mineralai
žali baltymai
35 %
žali riebalai
15 %
žali pelenai
7,0 %
žalia ląsteliena
2,5 %
Omega-6 riebalų rūgštys
1,92 %
Omega-3 riebalų rūgštys
0,24 %
Vitaminas A
21800 TV
vitaminas D3
1500 TV
vitaminas E
460 mg
varis (vario (II) sulfatas, pentahidratas)
13 mg
geležis (geležies (II) sulfatas, monohidratas)
101 mg
jodas (bevandenis kalcio jodatas)
2,6 mg
cinkas (cinko sulfatas, monohidratas)
114 mg
manganas (mangano (II) oksidas)
20 mg
selenas (natrio selenitas)
0,35 mg
taurinas
1300 mg