šviežia žuvis, kukurūzų baltymai, hidrolizuoti lašišos baltymai, bulvių baltymai, avižos, kiaušinių milteliai, lęšiai, celiuliozės milteliai, žuvų taukai, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, žirnių miltai, kiaulienos taukai, vitaminai ir mikroelementai (įskaitant chelatinius mikroelementus), mineralai, antarktiniai kriliai, dumblių miltai (dha šaltinis), frukto-oligosacharidai, amonio chloridas, gysločio sėklų luobelės, taurinas, vynuogių sėklų ir alyvuogių ekstraktas, mielės (ß-1,3/1,6 gliukanų šaltinis), granatų ekstraktas, spanguolių ekstraktas, rozmarinų ekstraktas, metioninas, l-karnitinas. natūralūs antioksidantai (tokoferoliai ir vitaminas c)
žali baltymai
50 g
žali riebalai
13 g
angliavandeniai (NEM)
18,5 g
žalios skaidulos
5,0 g
kalcis
0,84 g
fosforas
0,70 g
magnis
0,08 g
cinkas
16,6 mg
krakmolas
13,5 g
cukrus iš viso
<0,5 g
taurinas
0,14 g
l-karnitinas
30 mg
vitaminas A
1916 IU
vitaminas E
95 mg
riebalų rūgštys omega-3
1,4 g
EPA
0,38 g
DHA
0,55 g
N-3 ir n-6 santykis
1/2
vanduo
8,5 g