dehidratuotos silkės
26%
geltonieji žirniai
23%
grikiai
hidrolizuoti lašišų baltymai
12%
vištienos riebalai
10%
obuolių minkštimas
kiaušiniai
2%
lašišų aliejus
2%
hidrolizuotas lašišų padažas
2%
alaus mielės
1%
mineralai
gysločio lukštai ir sėklos
0,5%
džiovinti dumbliai (Ascophyllum nodosum)
0,5%
kiaušinių lukštai (kalcio šaltinis)
mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis)
0,025%
β-gliukanai
0,022%
fructooligosacharidai
0,02%
Mohavių dykumos juka
0,02%
šaltalankiai (kalcio šaltinis)
0,015%
mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis)
0,025%
β-gliukanai
0,022%
fructooligosacharidai
0,02%
Mohavių dykumos juka
0,02%
šaltalankiai
0,015%
vitaminas A (3A672A)
22 000 TV
vitaminas D3 (E671)
1000 TV
vitaminas E (3A700)
1000 mg
vitaminas C (3A312)
500 mg
cholino chloridas (3A890)
2300 mg
biotinas (3A880)
2,4 mg
vitaminas B1 (3A821)
11 mg
vitaminas B2
14 mg
niacinamidas (3A315)
94 mg
kalcio-D-pantotenatas (3A841)
25 mg
vitaminas B6 (3A831)
7 mg
folio rūgštis (3A316)
2,4 mg
vitaminas B12
0,16 mg
aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606)
140 mg
aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1)
65 mg
aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5)
75 mg
kalio jodidas (3B201)
4,2 mg
aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4)
5 mg
organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3B8.10)
0,2 mg
L-karnitinas (3A910)
350 mg
enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV