mėsa ir mėsos perdirbimo produktai (iš jų 13 % jautienos širdies, 11 % vištienos, 10 % avienos ir kt.)
90 %
kalakutienos filė
17 %
augaliniai produktai (įskaitant celiuliozę, cukrinių runkelių minkštimą, spanguoles 0,05 %, medetkų miltus (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšų šaknis, zefyro šaknis, ramunėlių žiedus 0,01 %, dilgėles 0,01 %, čiobrelius 0,01 %), aliejai ir riebalai (lašišos aliejus, agurklių aliejus), mineralai, įvairūs cukrūs
Actigen ® (prebiotikų manano-oligosacharidų šaltinis)
0,01 %
beta 1,3/1,6 gliukanai
0,01 %
žali baltymai
11 %
žali riebalai
3,5 %
žali pelenai
1,5 %
žalia ląsteliena
0,6 %
drėgnis
80 %
kalcis
0,2 %
fosforas
0,18 %
magnis
0,012 %
Omega-3 riebalų rūgštys
1,23 g/kg
Omega-6 riebalų rūgštys
2,4 g/kg
vitaminas D3 (3a671)
150 TV
vitaminas E (3a700)
100 mg
vitaminas C (3a300)
40 mg
kalcio-D-pantotenatas (3а841)
2,1 mg
vitaminas B1 (3а821)
1,79 mg
folio rūgštis (3а316)
0,49 mg
vitaminas B6 (3a831)
0,28 mg
biotinas (3a880)
0,04 mg
taurinas (3a370)
506,02 mg
Dl-metioninas (3с301)
600 mg
cinkas (3b604)
2,1 mg
manganas (3b503)
1,56 mg
jodas (3b201)
0,32 mg
selenas (3b801)
0,1 μg