daržovių skaidulos, dehidruota paukštiena, kviečių glitimas, tapijoka, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, kukurūzai, kviečiai, gyvuliniai riebalai, cukrinių runkelių minkštimas, mineralai, žuvų taukai, frukto-oligo-sacharidai, sojų aliejus, psiliumo lukštai ir sėklos, hidrolizuoti vėžiagyviai (gliukozamino šaltinis), medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis), hidrolizuotos kremzlės (chondroitino šaltinis).
žali baltymai
30%
neapdoroti aliejai ir riebalai
9,5%
žali pelenai
5,7%
žalia ląsteliena
16,5%
vitaminas A
13900 TV
vitaminas D3
700 TV
E1 (Geležis)
32 mg
E2 (Jodas)
2,5 mg
E4 (Varis)
6 mg
E5 (Manganas)
42 mg
E6 (Cinkas)
139 mg
E8 (Selenas)
0,05 mg
konservantai, antioksidantai