dehidruoti paukštienos baltymai
29,5 %
vištienos riebalai, džiovintos bulvės
ryžiai rudieji
6,2 %
ėriena
6,1 %
ėrienos kepenys
5,9 %
ryžiai
5,49 %, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai
ėrienos dehidruotas proteinas
4,7 %
bulvių krakmolas
miežiai
3,28 %
bulvių baltymai
linų sėmenys
1,94 %
burokėlio minkštimas, mineralai, alaus mielės, lašišos taukai, cikorijos šaknys
spanguolės
0,2 %
gyslotis, vaistinės agurklės aliejus
gvazdikiniai serenčiai
0,04%
varnalėšų šaknys, vaistinė svilarožė
ramunėlių žiedai
0,03 %
dilgėlės 0,03 %
čiobreliai 0,015 %
žali baltymai
31 %
žali riebalai
20 %
žali pelenai
6 %
žalia ląsteliena
1,6 %
drėgnis
9 %
kalcis
0,9 %
fosforas
0,78 %
magnis
0,07 %
omega- 3 riebalų rūgštys
6 g
EPA / DHA
1,9 g
omega- 6 riebalų rūgštys
35,8 g
vitaminas A (3a672a)
23 250 TV
vitaminas D3 (3a671)
1 240 TV
vitaminas E (3a700)
775 mg
vitaminas C (3a300)
310 mg
vitaminas B6 (3a831)
3,44 mg
biotinas (3a880)
0,22 mg
taurinas (3a370)
2 170 mg
vitaminas В2 (riboflavinas)
8,16 mg
folio rūgštis (3a316)
0,52 mg
cinkas (3b603)
124,04 mg
varis (3b405)
13,28 mg
manganas (3b502)
3,04 mg
selenas (E83b801)
0,09 mg